sobota 24. januára 2015

Explorer of the world

Ahojte! Mal tiež niekto sen precestovať svet? Ja som vždy chcela. Možno mám aj stále šancu stať sa skúmateľom sveta. A dúfam, že aj budem. Svet je až príliš krásny na to ostať na jednom mieste.
Pravde je, že sa trocha aj obávam. Prevažne ľudí. My niekedy robím svet nebezpečným. A samozrejme nemôžem zabudnúť na všetky tie choroby. Ale otázke pre mňa je či ma to dokáže zastaviť. Alebo vás. Nemyslím si.
Budete teda objavovať svet so mnou? Najlepšie miesto kde začať je to kde ste práve teraz. Tak, môžme začať?

~

Hello everyone! Does anybody here also have dream to travel the world? I´ve always wanted to. Maybe I still have chance to become te explorer of the world. And I hope I will. The world is too much beautiful to stay in one place. 
The truth is that I am little bit scared of the world. Mostly because of people. We, sometimes make the world dangerous. And of course I can´t forget about any illness. But the question for is if it´s gonna stop me. Or you. I don´t think so.
Will you explore the world with me? The best place to start is where you are right now. So, shall we start?  

1 komentár:

  1. myslim, ze vela ludi by chcelo precestovat a prebadat svet, no len malokomu sa to naozaj podari. tiez by som chcela cestovat, navstivit vela zaujimavych miest, ale trochu sa bojim ludi. je pravda, ze my robime tento svet nebezpecnym, ale este stale sa najdu aj ludia, ktori dokazu podat pomocnu ruku aj uplnemu cudzincovi. rada by som niekoho takeho stretla, to by bolo naozaj krasne. skoda, ze sa vzdy prilis bojim ist na vypravu po roznych kutoch sveta uplne sama. ale dufam, ze raz najdem niekoho, kto bude chciet ist so mnou.

    OdpovedaťOdstrániť