piatok 8. mája 2015

I put my flight to the UK

Ahojte! Ako sa darí? Nemôžem uveriť, že už je máj. Prešlo to nejako rýchlo. Hlavne pretože v nedeľu letím do Londýna! Teším sa! Neviem sa dočkať až uvidím všetky krásy Londýna. Dúfam, že nebudú žiadne problémy na letisku ani s letom.
Už som si aj pripravila veci na balenie (väčšinu som kúpila včera :D ). Taktiež som si kúpila moje dve nové obľúbené tričká v Pull&bear. Sú také pohodlné a páčia sa mi aj desing. Nemám ich zatiaľ odfotené, ale som si istá, že fotky týchto tričiek uvidíte na mojom instagrame. Taktiež si so sebou beriem tento ruksak, ktorý je z Bershky.
Teraz si idem pripraviť nejaký playlist na cestu. Ak máte nejaké pesničku, ktorú si myslíte, by som mala počuť, tak mi dajte vedieť.
Ok, prepáčte za krátky článok. Ďalší bude pravdepodobne s fotkami z Londýna. Ak budem mať wifi budem pridávať fotky aj na instagram tak ma follownite ak tak už nerobíte.
Napíšem vám neskôr.

~
Hello! How´s it going? I can´t believe it´s already may. It all went by fast. Especialy because I´m flying to London on sunday! I´m so excited! Can´t wait to see all beauty of London. Really hope there won´t be any problems at the airport or with the flight.
I already have prepared stuffs for packing (I bought most of them yesterday :D ). And I also bought my new two tees in Pull&Bear. Which are super comfortable and love how they look as well. I don´t have photo yet but I´m pretty sure you´ll see some photos of these on my instagram. I´m also taking with me this backpack from Berska.
Now I´m gonna make some playlist on journey. If you know any song I should definitly listen let me know.
Ok, I´m sorry for really short article. Next one will be problably with photos from London. If I have wifi, I will post on instagram so follow me if you aren´t already.
Write to you later.

3 komentáre:

  1. v Londyne som sice uz bola dvakrat, ale hocikedy by som tam isla znova. milujem cestovanie, aj ked stresy na letisku a pri baleni velmi nemusim :D ale pozeranie a fotenie vsetkych pamiatok stoji za to.
    ruksak je naozaj pekny, na fotky sa budem tesit a prajem prijemny a bezpecny let :)
    a pesnicka napriklad Unpredictable od Celeste Buckingham.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, this sounds fantastic! Wish you a wonderful time in London <3
    Many thanks for your enchanting comment on my blog. You have an amazing and interesting blog and now I want to ask you if you want to follow each other?
    xx from Germany/Bavaria, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten ruksak je uplne dokonaly :O pacia sa mi take vzorovane veci :) s tebou by som rada chodila nakupovat :D

    sorry ze ta teraz spamujem komentmi :D

    OdpovedaťOdstrániť