sobota 16. mája 2015

London diaries - London eye



queuing









Ahojte! Oficiálne som opäť doma a píšem o mojich zážitkoch z Londýna. Naozaj mi to chýba. Želám si, aby som tam mohla ostať dlhšie. A tiež dúfam, že sa tam dostanem znova.
Prvá časť mojich fotiek je z London eye. Myslím, že každý o ňom už počul. Ten výhľad je naozaj neuveriteľný. Nemôžete ani vidieť koniec Londýna, taký veľký je. Vážne nádherné. No, pozrite si fotky.
Spravila som fakt veľa fotiek, tak to potrvá než ich všetky zverejním. Hlavne teraz keď mám spraviť milión vecí do školy. Ach! Ale rozmýšľam nad spravením videa. Mám tiež celkom dosť len si musím nájsť čas.
Tak, boli ste už niekedy na London eye? Alebo chcete ísť?
~
Hello! Officialy I´m sitting at home again and writting about my memories from London. I really miss it. Wish I could stay there for a little bit longer. And I also hope I will get there once again.
First part of photos is from London eye. I think everybody have heard about it. That view is really icredible. You can´t see the end of the London, thats how big London is. Really amazing. Well, look at the photos.
I took really a lot of photos so it´s gonna take a while to post them all. Especially now because I have so many things I have to do for school. Ahh! But I´m thinking about making video. I have a lot of footage I just have to make some time.
So, have you ever been on London eye? Or do you want to?

2 komentáre:

  1. v Londyne som sice bola, ale na London Eye som sa zial nedostala. bola som sice pri nom, ale na nom (v nom?) nie. ale dufam, ze to niekedy v buducnosti budem moct napravit. velmi pekne fotky ^_^

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bola som tam a Londyn mi pride neuveritelny :) .. ale radsej ako na London Eye by som sla do parku.. kam sme ist nemohli :D

    OdpovedaťOdstrániť