sobota 29. augusta 2015

Alpine diaries. Austria

Ahojte! Tak som sa vrátila z môjho posledného letného výletu. No, bolo to skvelé. Videla som ďalší kus sveta. Spravila som tak veľa fotiek a rada by som vám ich všetky ukázala, ale to by bolo až moc.
Tak idem niečo napísať o mojej prvej zastávke. Som si istá, že veľa z vás už možno bolo vo Viedni, ja tiež. Ale tentokrát som navštívila ďalšie veľké rakúske mesto, Graz. Je to nádherné mesto, s bohatou históriou, veľa múzeami, krásnou architektúrou a s veľa vecami na videnie. Graz je tiež zapísané na zoznam svetového kultúrneho dedičstva Unesco. Rozhodne stojí za to navštíviť.
Prepáčte za nie tak moc fotiek, len pár keď som sa snažila o niečo umelecké. :)

~

Hello! I´ve got back from my last summer trip. Well, it was amazing. Saw another part of the world. I took so many photos and I would like to show all of them to you, but that would by just too many.
So let´s go write something about my first stop. I´m sure many of you might have been in Wien, I was as well. But this time I visited another big Austrian city, Graz. It´s beautiful city, with huge history, a lot of museums, amazing architecture and many things to see. Graz is also add to Unesco´s list of World cultural heritage sites. Definitly worth visiting.
Sorry for not posting more photos, just a few when I was trying being artistic. :)

5 komentárov:

  1. Lovely pics, places that i love... I'm an italian girl but i love....Austria!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milujem navstevovanie miest a v Rakusku som zatial navstivila snad iba Vieden, co ma popravde aj celkom mrzi. snad sa raz dostanem aj niekam dalej. pekne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Awesome pictures!

    http://thepinkporcelaindoll.blogspot.co.at/

    OdpovedaťOdstrániť