sobota 1. augusta 2015

And the boyfriend jeans bought in women's department

Ahojte! Myslíte, že nás prišli navštíviť šmolkovia kvôli tomu včerajšiemu modrému mesiacu? Každopádne, modrá má niečo s dnešným článkom a to kvôli mojim boyfriend rifliam. Viem, že toto je trocha iný outfit článok (nebol nikto kto by spravil fotky), ale stále je, nie?  
Kúpila som tie rifle poslednú jeseň, myslím? Ale pamätám si, že som sa cítila úzkostlivo, že žiadne nemám (nebojte dramatizujem to). Len som vtedy jedny vážne chcela. A vyskúšala som asi 15 než som prišla do pullandbear a vybrala si tieto. Čakala by som bf rifle viac pohodlné, pretože táto riflovina moc nie je, ale stále ich mám rada. :)
A, poďme nachvíľku hovoriť o tej druhej fotke. Viete čo je ten trend keď robíte fotku vašich nôh and dáte kameru najvyššie ako to len ide and to spraví vaše nohy dlhšie? Tak som to vyskúšala. A musím povedať, že sa mi tá fotka celkom páči. Čo hovoríte?
A aby, som nezabudla mohli ste si všimnúť ´morské kamene´ na tej prvej fotke. Áno, zobrala som ich ako pripomienku a vôňu mora. Vôňa pomaly vyprcháva, ale no nevadí.
Práve som tiež objavila seriál The tomorrow people. Počula som o tom už aj predtým, ale len dnes som si vlastne prečítala o čom to je. A je pekne dobré. :D Tak čo plánujete na víkend vy!

~

Hello! Do you think smurfs came visit us because of yesterday´s blue moon? :D Anyway, the blue has something to do with today´s article and that´s because of my boyfriend jeans. I know this is different type of outfit post (there was no one to take a photo) but it´s still is, right? I got this jeans last fall, I think? But I remember that I felt anxious for not having one (don´t worry I´m dramatizing it). I just really wanted one that time. And I tried like a 15 bf jeans before I came to pullandbear and picked these. I would expected boyfriend jeans more comfortable because this denim isn´t that much comfy but still kinda love them. :)
Also, let´s talk about the second photo for a while. You know this trend when you´re taking photo of you legs and you put your camera really hight and it makes your legs really long and nice? Well I gave it a try. And I have to say I quite like that photo. What do you say? 
And so I won´t forget, you might notice ´sea stones´ on the first photo. Yes, I took them as reminder and the smell of the sea.  The scent is slowly disappearing, but well don´t mind.
I just found out show called The tomorrow people. I have heard about it before but just today I actually read what it is about. And damn, it´s pretty good. :D So what are you up to this weekend?

9 komentárov:

  1. jedny boyfriendy chcem aj ja, ale je mi luto za ne vyhodit 30 ecok :/
    tvoje fotky su opat skvele! mas na to talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, a hej treba za ne tých 30€ vyhodiť asi preto mám iba tieto jedny :-)

      Odstrániť
  2. I love the boyfriend fit, it's cool!
    Kisses
    http://www.mybubblyzone.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The coolest look! They are the best jeans! Great find

    Http://leftbankgirl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tusim si musim na jesen nejake boyfriend jeans, neskutocne sa mi pacia a mohli by byt aj celkom pohodlne. jeggins mi uz lezu na nervy :D vies neskutocne krasne fotit taketo outfitiky a myslim, ze nevadi, ze tentokrat cely outfit nevidime na tebe, aj takto je to zaujimave :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love your blog! <3
    http://tatihey.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť