piatok 14. augusta 2015

You better pack your stuffs

Ahojte! Je opäť čas vyraziť na cestu. Viete, že som cestovateľ v srdci a som vždy nadšená. Možno necestujem ďaleko (dajme tomu, že ešte), ale to nie je pointa. A cítim sa vážne šťastná, že mám túto možnosť cestovať.

Ak mám byť úprimná radšej navštevujem mestá. Ó, áno som mestské dievča. Nie, žeby som v jednom žila. :D Ale dnes odchádzam opäť k moru. Samozrejme, nikdy nepoviem nie na strávenie leta pri mora, ale som trocha viac nadšená na moju ďalšiu cestu. Keď sa vrátim domov, tak ďalší deň odchádzam opäť. Alpské krajiny tentokrát. Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko a myslím, že aj Taliansko. Každá len na pár dní, ale aj tak. Mám rada takéto vyhliadkové výlety. Vidíte tak veľa vecí, ste stále zaneprázdnený a nakoniec to milujete.
Ok, musím si ísť zbaliť veci. Už som všetko vyhádzala na koberec, len to dať do kufra. I vždy a vyskúšam aj tú ´len tleskni a stane sa zázrak´ vec a ...a nič.
Pravdepodobne vám napíšem ten jeden deň čo sa dostanem domov. Majte sa.

~

Hello! It´s time to get on the road once again. You know I´m traveler in the heart and I´m always excited. Maybe I´m not traveling so far (let´s say yet) but that´s not the point. And I feel really lucky I have this chance to travel.
To be honest I like more visiting cities. Oh, hell yes I´m a city girl! Not saying I´m living in one. :D But today I´m leaving to see the sea again. Well, obviously I never say no to spend summer by the sea but I´m little more excited for my other road. After I come home the other day I´m leaving again. Alps countries this time. Austria, Germany, Switzerland and I think Italy as well. Each just for a few days but still. I love sighseeing trips. You just see so much things, you´re always busy but in the end you love it.
Ok, I have to pack my stuffs. I´ve already threw everything on the carpet, only put it in the suitcase. I always try that ´just clap and magic happens´ thing and...and nothing.
I´m probably gonna write you the one day I get home. Bey.

4 komentáre:

  1. tak si uzi more a potom aj vylet. tiez rada cestujem, ale tento rok sa mi akosi nepodarilo zajst do ziadnej z primorskych krajin. tak dufam, ze aspon este nejake slovenske mesto sa mi podari navstivit. tiez som mestske dievca, ale musim povedat, ze aj priroda ma svoje caro. maj sa pekne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uzi si to tam a pofot vsetko :D :))
    aj ja radsej navstevujem mesta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super lovely blog!

    www.dylanasuarez.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak si to užívaj :-) asi si zrejme ešte tam

    OdpovedaťOdstrániť