sobota 22. augusta 2015

You only hate the road when you´re missing home


Ahojte! Je pekné byť znova vo vlastnej posteli. Ale som lenivá opäť sa zbaliť. Bude to dosť komplikované s počasím. Ako sa mám obliesť keď v meste je pekne slnečne, ale idem do hôr večer kde možno nie je ani 15°C?? Ok, to nejako vyriešim.
Taktiež zúfalo potrebujem nové pesničky do mobilu. Nejaké napady? Beriem všetko. :D
Minulý týždeň som si užila viac balkánskych momentov, trochu sa znova opálila. Na to počasie by som si zvykla. AAle posledný deň som pri dverách našla malého hada, takže dôvod tešiť sa domov. :) Tiež povedali, že je možné, že to bol jedovatý had! Vážne! Skoro som na to stúpila! Ale každopádne to bol pekne strávené čas. Pozrite sa na pár fotiek.
Užite si posledné momenty leta. Napíšem o týždeň.

~

Hello there! It´s good to be at my own bed again. But I feel too lazy to pack again. It´s going to be complicated with weather. How I suposed to dress when there´s nice sunny in the city but I´m going in mountains in the evening where´s maybe not even 15°C?? Ok, I´ll figure it out somehow.
I also desperatly need new songs in my phone. Any ideas? I take everything. :D
Last week I enjoyed more balkanian vibes, get some tan again. I could get used to that weather. But the last day I found a little snake near the door so another reason to be happy going home. :) They said it´s possible it was even poisoned one! Seriously? I almost stepped on it! But anyway it was nice spent time. Take a look at few photos.
Enjoy last moments of summe. Write you in week.

4 komentáre:

  1. Fotky sú nádherné..keď ich vidím, začínam sa ešte viac tešiť k moru ;)
    Pesničku by som odporúčala momentálne od Birdy - Let it all go :D Som na nej závislá a videoklip je čarovný^^
    Had. Tých sa bojím. Minule som videla stočenú vretenicu a skoro som skolabovala.
    Nezávidím ti..ale prežila si a to je hlavné. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fotky su krasne O_O
    pesnicky .. moje top su: SMLE ft. Helen Tess - It'll be okay a Bobby K od Lucian x Remmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som si more tento rok ziadne neuzila, tak sa aspon pokocham tvojimi krasnymi fotkami :) je pravda, ze je tazke zbalit sa do hor, ked tam je uplne ine pocasie. akoby to bolo na inej planete :D tiez som si tym presla a skoro som na horach zamrzla, ale nakoniec som prezila a ani nie som chora. uzivaj prazdniny :)

    OdpovedaťOdstrániť