nedeľa 24. januára 2016

And the hipster vibe sunday


Toto je úplne náhodné ale takto sobáša zobudila. S touto vintage hipsterskou náladou. Vždy musíme udržiavať môj život v zmene a tak sa stalo toto. Práve som zabila tú malú modernú minimalistickú časť vo mne. Samozrejme sa poznám a vrátim sa k nej tak za dva dni. Len som vás chcela oboznámiť s významom týchto fotiek. Ten starý kompas naozaj ešte funguje, dostala som ho od starých rodičov.
Prosím kľudne má oboznámite s vašimi posledným zmenami v živote, rada si ich prečítam. Vlastne rozmýšľam, že by som si zase mohla ostrihať vlasy. ( :D)

~
This is actually quite random but I just woke up like this. With this vintage hipster vibe. I always have to keep my life changing and so it happened. I just killed that little modern minimalist part of me. Of course, I know me and I get back to it in a two days. Just want you to know meaning of those photos. That old vintage compass is actually still working and I got from my grandparents.
Please update me with your recent life changes, I would love to know. I'm actually thinking I might get my hair cut again. ( :D)

2 komentáre:

  1. I love this! My life is not that interesting or changing in anyway, but while reading your post, I decided to buy white bedding.

    Love, Seline
    www.selscloset.blogspot.de

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahhh, milujem tieto tvoje fotky <3 ani neviem, ci sa v mojom zivote deju nejake prudke zmeny. akurat som bola u ortopedicky, aby som konecne urobila nieco prospesne pre svoju chrbticu, kedze sa citim ako stary clovek, ktoreho vecne nieco boli. a ked mam teraz po skuskach, je to uplne idealny cas. a rozmyslam, ze si zafarbim vlasy na fialovo :3

    OdpovedaťOdstrániť