nedeľa 30. novembra 2014

Grab your tea it's cold outside

Ahojte ľudia! December začína zajtra, ako moc sa tešíte na Vianoce? Ak chcete môžte sa prihlásiť aj do mojej christmas christmas giveaway. Neočakávam, že tá giveaway bude mať nejaký úspech, ale to nevadí. :) Každopádne dnes nebudem písať o "niečom", len tak píšem. Myslím, že som to dávno nerobila a chýba mi to. Chýba mi to deníčkovské písanie.
Tak, ako sa máte? Ja som dostala chrípku. Ale dúfam, že to bude lepšie. Mám toho pomerne dosť robiť do školy a tento víkend som nespravila nič. Držte mi palce.
Myslím, že týždeň alebo dva dozadu som si kúpila v Tally Weijl tento sveter a som ním posadnutá. Je pohodlný a dokonca aj burgundy. Milujem ho! A ak sa v nejakom prípade obávate tak moje ponožky nad kolená sú z H&M.
V playliste mám Foxes, takže prežívam. Napíšte ak máte tiež radi jej pesničky. A tiež napíšte ak ste ju videli v Doctor Who. To bolo pre mňa milé prekvapenie.
Tak tiež choďte popadnúť váš hrnček čaju a užite si nedeľné popoľudie. Napíšem vám zase čoskoro. Bey.

~

Hello guys! December starts tomorrow, how much are you exciting on christmas? If you want also check out my christmas christmas giveaway. I´m not expecting this giveaway will have success but I don´t mind it. :) Anyway today I´m not going to writte about "something", I´m just writting. I think I haven´t done that for a long time and I miss it. I miss that diary writting.
So, how are you? Well, I got the flu. But I hope I´ll get better. I´ve got quite enought to do for school and this weekend I didn´t do anything. Cross your fingers for me.
I think week or two ago I bought in Tally Weijl this sweather and I´m obsessed with it. It´s so comfy, cozy and even burgundy. Love it! And in case you are wondering my overknee socks are from H&M.
I´ve got Foxes on my playlist som I´m surviving. Writte in the commets if you love her too. Also writte if you saw her in Doctor Who. It was nice surprise for me.
So go grab your cup of tee as well and enjoy sunday afternoon. I´ll writte to guys soon. Bey.

4 komentáre:

  1. Na Vánoce se těším. Mám totiž skvělé dárky pro přítele. :DD
    Jinak hej, docela hezký svetr na to, že TW nesnáším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. prajem, aby si sa co najskor uzdravila, chripka nie je nic prijemne.
    salka caju je v zime vzdy fajn, takisto aj krasny sveter a nadkolienky :)
    od Foxes som pocula asi iba jednu pesnicku, ale myslim, ze si este nejake vyhladam. Doctora Who nepozeravam, ale uz dlhsie premyslam nad tym, ze by som zacala. tak mozno, ked raz budem mat viac casu ako teraz. zatial sa maj :)

    OdpovedaťOdstrániť