sobota 13. decembra 2014

Hunting season

Ahojte! Ako sa máte? Všetci lovia vianočné darčeky, máte aj vy už nejaké? Ja som bola vo štvrtok vo Viedni, ale darčeky som nekupovala, iba jeden malý pre kamarátku. Každopádne, bolo tam nádherne. Mám pár selfie pri Hundertwasserovom dome. Bola som tak blízko k tomu vkročiť do Diora. Ja to volám módna ulička, viete všetky tie obchody pokope Channel, Gucci, Dior, Burberry,.. Ale buďme úprimný, mne sa zdá drahá aj káva v Starbucks. Možno jedného dňa. Ale milujem ten ontrast medzi starými budovami a novými odchodmi. Je to krajšie ako v obchodnom centre. Keď píšem o obchodoch, tak musím spomenúť príbeh ako som prenasledovala Forever 21. Na slovensku totiž žiadny nie je. A hádam, že aj vtedy som nemala veľa šťastie, pretože všade kde som bola to bolo ďaleko. Ale stále som na uliciach pýtala ľudí s žltými taškami kde to môžem nájsť. Neskôr sa ku mne pridala aj kamarátka. Takže dvaja idioti pýtajúci sa kde môžu nájsť Forever 21.Jedno dievča bolo dokonca fakt ochotné, takže ďakujem, ale keď povedala, že budem musieť ísť na cez podzemie tak som to vzdala. Niečo také sa mi vždy stane. Ale bola som nadopovaná dvoma kávami, takže som mala dostatok energie. Taktiež som nemohla odolať makarónkam. Tie doslova chutia ako nebo.
Bola som tiež v stredu v divadle na predstavení Veľa kriku pre nič a v minulom článku som vám sľúbila outfit, tak tu je. Prepáčte za zlú kvalitu fotky. Mala som čierny overal v Tally Weijl, boty Humanic a náhrdelník Bijou Brigitte. Mala som ešte aj sveter, ale ten a kabát nie sú na fotke.



~

Hello everyone! How´s it going? Everyone is hunting christmas presents, do you already have any? I was in Wienna on thursday but I didn´t buy presents, just one little for my friend. Anyway it was wonderful there. I got some selfies next to Hundertwasser House. I was so close to walk into Dior. I call it fashion street, you know Channel, Gucci, Dior, Burberry,.. But let´s be honest even coffe in Starbucks seems expensive to me. Maybe one day. But I love that contrast between old buildings and theese now stores. It´s more prettier then in some shopping center. When I´m writting about stores, I have to mentioned funny story how I was stalking Forever 21. There isn´t that store in Slovakia and I always wanna go there. And I guess I was quite unlucky because wherever I was it was too far. But I was asking people with yellow bag where I can find it. Later my friend even joined me. So two idiots on the street asking where we can find Forever 21. One girl was really trying to tell me the way, so thank you, but when she said I have to use underground I gave it up. Something like this always happen to me. But I was doped by two coffes so I had enough energy. I also couldn´t resist macarons. They literally taste heaven.

I was in theater on wednesday and promised outfit in the last article, so here it is. I´m sorry for the bad photo. So I was wearing black overall from Tally Weijl, shoes Humanic, necklace Bijou Brigitte. Sweather and coat aren´t in the photo.

1 komentár:

  1. mam pocit, ze vsetci teraz chodia do Viedne, skolske vylety sa nezapru. ja som sa tam cez vikend tiez vybrala a bola som na vianocnych trhoch a aj v Lush, kam som tuzila ist, takze som konecne spokojna :D
    darceky uz nejake mam, ale este ich musim aj par dokupit. na to sa chystam v piatok doobeda, ked snad este v obchodoch nebude uplne more ludi. pretoze poobede sa uz v nakupnych centrach skoro neda pohnut.
    divadlo zavidim, ja ho milujem, bola som tam raz a odvtedy to je skoro ako droga :D aj som chcela ist vo stvrtok s kamoskou, ale ma zial ine povinnosti. a sama by som si tam pripadala prilis divne.

    OdpovedaťOdstrániť