piatok 30. januára 2015

Don't kill her virginity




Ahojte! Pijete vodu? V tomto svete ničenia by sme mali dávať väčší pozor na niečo čomu vďačíme za našu existenciu.
Neplytvajte vodu! Toto je aj môj problém. Hlavne ráno. Keď si umývam zuby, tak nechám vodu tiecť. A uvedomujem si to. Ale snažím sa zlepšiť a keď sa nemusím ponáhľať(hlavne cez prazdniny) tak ju zastavím.
Voda je tiež zdravá. Počula som veľa novoročných predsavzatí ako 'Chcem piť viac vody'. Keď máte možnosť piť vodu tak by ste mali. Ja som si uvedomila, že najviac pijem vodu, minerálku a čaj. Čo pijete vy väčšinu času?
Nezabudnime voda je dar.

~
Hello everyone! Do you drink water? In this world of destroying everything we should take care more about something that is the reason of our existation.
Don't waste water! This is my problem as well. Mostly in the morning. When I'm washing my teeth are usually let water run. And I'm realizing that. But I'm trying to get better and if I don't have to hurry(especialy at holiday) I stop it.
Water is also healthy. I've heard about a lot of new years resolutions like 'I want to drink more water'. If you have opportunity to drink water then you should. I have realized that I mostly drink water, mineral water and tea. What do you drink most of your time?
Don't forget water is a gift.

1 komentár:

  1. voda veru je dar a ja doteraz neviem zabudnut na taky minifilmik na zamyslenie (volal sa List z roku 2070), ktory nam pustila jedna ucitelka v ramci Dna zeme alebo Dna vody alebo takeho niecoho. ten minifilmik ukazoval, co sa stane, ked nebude voda, bolo to fakt dost znepokojujuce. ale myslim, ze za to dost realne. ano, tvrda realita.
    ja osobne sa snazim pit vodu a ked mam chut tak pijem caj. no niekedy su tie sladke pitia az prilis lakave a ked niekde som, tak neodolam. ale doma sa snazim pit cistu alebo bublinkatu vodu. na to je celkom fajn Sodastream, ktorym clovek usetri vela plastovych flias.

    OdpovedaťOdstrániť