piatok 2. januára 2015

Look at stars after fireworks

Ahojte všetci a štastný nový rok! Tak je to tu, nový rok. Je to len mnou alebo to naozaj prešlo rýchlo? Tento rok nebude perfektný, ale bude taký skvelý ako si ho spravíme. A ja som sa rozhodla spraviť ho skvelým. Tentokrát budem vážne bojovať ze moje sny. No, toto sú moje novoročné myšlienky. Pravda je, že vždy mám takú malú novoročnú depresiu. Pretože vždy sa cítim akoby som premárnila ďalší rok. Cítim sa akoby som len zostárla a neourobila nič. Ale potom prídchádyajú ohňostroje. Milujem pozeranie ohňostrojov na Nový rok. Je to krásne a akoby v nich bola nádej. Vždy sa pre nich musím usmiať a to ma donúti myslieť, že nič nie je stratené a môžem spraviť čokoľvek o čom som snívala.
Ale takisto nikdy sa nezabudnem pozrieť aj na tie druhé svetlá na oblohe. Hviezdy. Tie tam sú stále, ale vždy sa na ne pozriem po ohňostrojoch. Ok, budem úprimná tentokrát nebolo ani moc dobré počasie a nevidela som nič. Ale stále si pamätám aké to bolo krásne minulý rok. Vo hviezdach je sloboda.
O, zabudla som sa vás opýtať ako ste strávili vaše prázdniny? Čo ste dostali na Vianoce? Ja som bola chorá a videla kopu vianočných filmov. A pozeranie Lásky nebeskej a Šťastného nového roka ma donútilo cítiť, že sú sviatky. A dostala som fotoaparát (Nikon D3200), vždy som nejaký chcela a teraz aj mám. Neviem síce čo budem fotiť, keďže som stále doma, ale ja to nejako vyriešim. Už som aj spravila pár fotiek, ktoré rozhodne potom zverejním.
Tak, Štastný Nový rok! Love ya!
~
Hello everyone and happy new year! So it´s here, new year. Is it just me or did it really go by fast? This year won´t be perfect but it will be as great as we make it. And I decided to make it great. This time I will fight really hard for my dreams. Well, theese are my new year thoughts. The truth is that I always have a little new year depression. Becasue every time I feel like I wasted a another year. I feel like I´ve just got older and did nothing. But then come fireworks. I love watching fireworks on new year´s eve. It´s beautiful and like there´s a hope. I always have to smile and it makes me feel like nothing is lost and I can do whatever I dreamed about.
But I also never forget about another lights in the sky. Stars. They are there full time but I always look at stars after fireworks. Ok, I´m gonna be honest this time weather wasn´t so good and I saw nothing. But I still remember how wonderful it was last year. There´s freedom in stars.
Oh, I forgot to ask you how did you spend your holiday?What did you get for Christmas? I was sick and saw like a bunch of christmas movies. And watching Love Actually and New Year´s Eve make me feel like it´s holiday. And I got a camera (Nikon D3200), I always wanted one and I have. I don´t know what to take pictures of because I´m always at home but I will figure it out. I already took some photos and I will definitely post it here.
So, happy new year! Love ya!



5 komentárov:

  1. Šťastný a úspešný Nový rok! :)
    Osobne silvester veľmi nemám rada, pretože je to strašne organizovaný sviatok. Ale ohňostroj je vždy super! :)
    Láska nebeská je najlepší vianočný film ever! ♥ Ten si snáď aj tisíckrát môžem pozrieť, no nikdy ma neomrzí. A aj keď minulý rok som bola zástancom toho, že Šťastný Nový rok sa im nevydaril, tento rok som svoj názor zmenila :) Ale na Lásku nebeskú to aj tak nemá :D

    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mna tiez tak trochu chyta novorocna depresia, dalsi premarneny rok za mnou, ale zdal sa mi praveze az prilis dlhy. mozno preto, ze som zazila trojmesacne letne prazdniny a zda sa mi, ze som maturovala uz hrozne davno :D tento rok planujem prezit lepsie, ale uvidime, ako sa mi to nakoniec podari. prajem, aby si si splnila svoje sny. stastny Novy rok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hello. You're really lucky you got a camera! What language are the other comments in and some of your post?
    Sugarblush.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť