sobota 14. februára 2015

Would you like me more in this? 'Cause it's quite uncomfortable


Ahojte všetci krásni ľudia! Ako oslavujete Valentína? Alebo neoslavujete? Ja nerobím nič špeciálne. Vlastne nerobím nič celkovo. Ale len preto, že je toho Valentína idem zjesť nejakú čokoládu ( :D ). Ale späť k článku.
Mám jednu otázku. Pre koho sa obliekaš? Pretože vždy keď nosíš niečo či už pekné alebo obyčajné malo by to byť len pre teba. Moje oblečenie, môj štýl je niečo do čoho nikoho nenechám, aby do toho hovoril. Kedykoľvek sa obliekam pre seba. Cítim sa viac sebavedomá keď nosím niečo čo sa mi vážne páči. Ale naozaj sa nestarám či aj ostatným.
Ok, je pravda, že sa zaujímam o módu, ale ak sa mi to nepáči, tak to nenosím. Aj keď je to teraz najväčší trend.
Tak prosím pamätaj, vyzeráš pekne pekne keď nosíš to čo sa ti naozaj páči.
Dajte mi vedieť v komentároch čo si myslíte. A takisto napíšte ak by ste tiež radšej strávili Valentína vo Valentino oblečení. :D

~

Hello all beautiful people! How are you celebrating valetine? Or maybe you aren´t? My doing nothing special. Actually doing nothing at all. But just because it´s Valentine I´m gonna eat some chocolate ( :D ). But back to article.
I´ve got one question. How do you dress for? Because everytime you wear something if it´s pretty or just usual it should be for yourself. My clothes, my style is something i never let anyone talk me into that. Whenever I dress it´s because myself. It makes me feel more confident when I´m wearing something I really like. But I truly don´t care if others do.
Ok, it´s true I´m interested in fashion. But If I don´t like it I don´t wear it. Even if it´s biggest trend right now.
So, please remember you look pretty when you are wearing what you like.
Leave comment telling me what you think. And also write if you would rather spend Valentine in Valentino as well. :D

2 komentáre:

  1. Valentin neoslavujem a neviem, ci by som ho oslavovala, keby som mala s kym. dnes som sa stretla s dvoma kamoskami a snazila som sa obliect tak, aby som sa sama sebe pacila. urcite sa citim viac sebavedoma v niecom peknom a obliekam sa iba pre svoj dobry pocit. nepotrebujem sa nikomu zapacit v obleceni, v ktorom sa necitim dobre alebo sa nepacim sama sebe. snazim sa neobliekat sa prilis vystredne, aby som zas nebola ako past na oko, ale ak sa mi nieco naozaj paci, tak to nosim, nech si hovori kto chce, co chce.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hello!
    You have cute blog! :)
    I follow you.. follow back?
    xnataliie.blogspot.com/


    Xoxo .

    OdpovedaťOdstrániť