sobota 14. marca 2015

Wood


Ahojte všetci tam vonku! Aký ste mali týždeň? Môj sa mi zdal celkom zlý, ale so svetlými chvíľkami. Hádam, že normýlny. Ale našla vo fotoaparáte nejaké fotky, ktoré som spravila asi mesiac dozadu a ešte ich nezverejnila. Spravila som veľa fotiek dreva. Neviem ani moc prečo, ale páči sa mi aký majú prírodný motív. Musím ísť niekedy do lesa a spraviť fotky celých stromov. Cítim, že potrebujem viac prírody v mojom živote.
Nie je moc toho čo by som chcela týmito fotkami povedať, tak dúfam, že si ich pozriete a dajte mi prosím vedieť čo si myslíte.
Taktiež som dostala pár nápadov na nové články, dúfam, že nebudem lenivá a napíšem ich.

~

Hello everyone out there! How was your week? Mine was quite bad with light moments. Guess normal. But I have found some photos in my camera that I took like month ago a haven´t posted before. I had taken a lot of photos of wood. I don´t know really why but I love how natural these photos are. I have to go to forest and take som photos of whole trees. Fell like I need more nature in my life.
There isn´t much I want to say by these photos, so just take a look and please tell me what you think.
I´ve aloso got some ideas on new articles, hope I won´t be too lazy and I will write them.




1 komentár:

  1. zima je na fotkach pekna, ale ja sa uz tesim, ked bude konecne jar. jarnu prirodu mam trochu radsej ako tu zimnu - rada fotim kvety. aj ked aj zasnezene stromy maju nieco do seba. tiez mam pocit, ze by sa mi v zivote zislo trochu viac prirody, ale akosi na to velmi nie je cas. tak dufam, ze ked bude krasne svietit slniecko, tak sa mi podari aspon do takej mestskej akoze prirody vyrazit a trochu sa nabijem energiou.
    fotky sa ti podarili a na nove clanky sa uz velmi tesim :)

    OdpovedaťOdstrániť