štvrtok 16. júla 2015

See you by the sea

Ahojte! Chystám sa vyhádzať všetko oblečenie zo skrine na zem a vybrať tie najletnejšie kúsky. Pretože je čas na dovolenku! Celkom sa teším, že na pár dní vypadnem. Idem do Chovátska, ktoré si stále udržuje bezpečnosť v týchto dňoch a to je priorita, chcem relaxovať nie sa obávať. Ale o tomto písať nechcem. Len dúfam, že si to užijem.
Nemôžem sa dočkať na slaný vzduch, trocha sa opáliť, preskúmať nové miesta. Cítim, že to naozaj potrebujem.
Jediná vec, ktorú som zatiaľ zbalila je opaľovací krém. Vlastne som ešte ani nenašla kufor, takže som si len nachystala opaľovací krém. Ale je dôležité mať nejaký. Bola by to sranda ak by ho nakoniec zabudla. Ale nebojte, nezabudnem. :D Je to ok, cestujem až zajtra, tak mám dosť čase pobaliť sa.
Nie som si istá ohľadne wifi, ale ak nejakú nájdem budem pridávať fotky na instagram, ale ďalší článok až po budúcom týždni. Dajte mi vedieť či sa tiež niekam chystáte toto leto.
Napíšem vám neskôr.
Majte sa.

~

Hello! I´m on my way to throw all clothes from my wardrobe on the floor and pick the most summerish ones. Beacuse it´s time for vacation! I´m pretty excited to get away for few days. I´m going to Croatia which is still keeping safety in these days and that is priority, I want to relax not to be scared. But I don´t want to write about this. Just hope I´ll enjoy it.
Can´t wait for salty air, get some tan, explore new places. I feel like I relly need this.
The only thing I´ve already packed is suncream. I actually haven´t even found my suitcase, so I guess I just prepared suncream. But it´s important to have one. I would be really funny if I actually forget it. But don´t worry, I won´t. :D It´s ok, I´m traveling tomorrow so I have enough time to pack.
I´m not sure about wifi but if I find some of course I´ll keep my instragram updated but next article probably after next week. Let me know if you going somewhere this summer.
Write you later.
Bey.

4 komentáre:

  1. ja sa k moru nechystam, ale nejake vyletiky po Slovensku by som podnikla velmi rada. mam rada more, ale tento rok som sa akosi s rodicmi ohladom dovolenky nepohodla :D uzi si slany vzduch, zrelaxuj, pekne sa opal a my budeme netrpezlivo ocakavat tvoje nove fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak si to tam užij nejvíc jak můžeš ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to si rozhodne uži. Teda, ak tam ešte si, lebo tento článok bol písaný už pred týždňom, tak je už možné, že si naspäť. Čo predpokladám, že nie, ale aj to by bolo možné :D
    Ja idem do Chorvátska 28.8 a chystám tam fotiť, fotiť a fotiť. Nič viac dodať netreba :D

    OdpovedaťOdstrániť