sobota 5. septembra 2015

Back to school surviving guide


Je to tu. Pre mňa sa už škola oficiálne začala. Stále sa, ale nemôžem dostať cez leto. Teda, ja mám jeseň rada, len prišla príliš skoro. Každýkrát na konci leta si len myslím, ako sa toto stalo? Ale nebudem preto plakať, idem to prežiť! Ak ste zvedavý ako, tak o tom je tento článok. Nehovorím, že to pomôže každému, ale je to trocha nápomocné pre mňa. Tak..

1. Dostaň sa do školskej nálady
Pozri si nejaké školské videá na youtube alebo nájdi tumblr obrázky so školskou témou. Varovanie! Presvedčí ťa to používať zvýrazňovače. Kde sa dostávame k druhému bodu.
2. Premeň tumblr obrázky do reality
Len použi zvýrazňovače. Nie vážne, kúp si nejaké pekne vyzerajáce zošity, používaj farebné perá a také veci. Učenie je trocha ľahšie ak to vyzerá dobre.
3. Nakupovanie
Nakupovanie do školy vždy znamená potrebujem-nové-oblečenie-do-školy. A možno keď už budeš v H&M kúp si tam nejaký peračník alebo ceruzky (naozaj tam majú niektoré pekné).
4.Je cool byť múdry
Ja dokonca rada chodím s knihou v ruke po ulici, lebo sa mi páči, že potom vyzerám múdrejšie. Ale nie je to len o tom vyzerať, ale naozaj byť múdry. A je zábava, keď môžeš byť ten múdry medzi kamarátmi alebo rodinou. Viete, keď odpovieš na otázku takou tou vedeckou odpoveďou.
5. Neplač je koniec
 Moja posledná rada. Uchovaj si skvelé spomienky z leta, ale prestaň myslieť na to ako moc ti to chýba. Začni sa tešiť na Vianoce ak to pomôže.

Dúfam, že ste si užili mojich 5 rád. S trochou sarkazmu a to je moja bonusová rada, sprav z toho zábavu.

~

It´s here. For me the school has officialy started. I still can´t get ove the summer. I mean I love fall but it has just come too fast. Every time at the end of the summer I´m just thinking how this happend? But I´m not gonna cry about it, I´m gonna suvive it! If you are curious how then thas is what´s this article is about. Not saying it will help to everyone but it´s little bit helping for me. So..

1. Get into the back-2-school mood
Go watch some back 2 school youtube videos or find some tumblr looking school pictures. Warning! It forces you to use highlighters. Where we get to second point.
2. Make tumblr looking pictures real
Just use highlighters. No seriously, buy some nice looking notebooks, use color pencils and that kind of stuffs. It makes studying a little bit easy when it looks good.
3. Back to school shopping
Back to school shopping always means I-need-new-clothes-for-school. And maybe when you are already in H&M buy there any cute pencilcases or pencils (they actually have really pretty ones).
4. It´s cool to be smart
I even like to walk with books on the street because I like how it makes me look more smarter. But it´s not just about looking but actually being smart. And it´s fun being the clever one when you are with your friends or family. You know just sometimes answer the qusstion in that kind of sience way.
5. Don´t cry it´s over
My last advice. Keep your great memories from summer but stop thinking how much you are missing it. Look forward to Christmas if it helps.

Hope you enjoyed my 5 advice. With a little bit of sarcasm and that´s my bonus advice make it fun.

5 komentárov:

  1. Hey,Adriana:D I want read your post.But i cannot understand.Can you add google translate to your blog?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak mna sa toto moc uz netyka, lebo som v skole skor dobrovolne ako nasilu :D ale nakupovanie je super... a tiez vediet veci je pekne, teda niektore :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vsetci strasia so skolou a ja si idem uzivat este skoro cele dva tyzdne volna :D ale aj tak sa mi uz ten cas krati. prazdniny tento rok ubehli akosi prilis rychlo. pera aj zvyraznovace mam uz pokupovane, uz iba cakat na to, kedy nadide ich cas. a milujem nakupovanie novych kuskov oblecenia do skoly, aspon tak mozem ospravedlnit, ze chcem jedno ci dve krasne nove tricka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Akože ako vysokoškolák ja mám prázdniny už štvrtý mesiac a popravde už ma to nebaví, ale zas to môže byť aj tým životným obdobím, ale zas čo ja viem :D. Ono mňa do tej školy aj baví chodiť. Chvíľu. Potom potrebujem zas odpočinok no :D. Ono je to tým, že po istej dobe mi začne chýbať ten nejaký režim a systém v mojom živote.
    Och bože a mám rada školu kvôli zošitom, perám, zvýrazňovačom. Že môžem minúť pár peňazí (rodičovských peňazí) na veci z papiernictva, ktoré vlastne ani tak nepoužijem len pre školu,ups :D:D.
    Ono, byť inteligentným dosť zaujme ľudí. Tých dospelých. Mať rozhľad, prehľad, vyznať sa v niečom. Ako ja neviem, čím som staršia, tým viac sa mi to páči a všímam, si to na ľuďoch. Príde mi to .. nechcem to nazvať sexy ale páči sa mi to.

    OdpovedaťOdstrániť