streda 30. decembra 2015

Time for your New year's quotes

Happy New Year! 2016 please be good New year new me Say goodbey to 2015
PF 2016 Tomorrow is the first blank page of 365(366 actually) page book, write a good one.

Dúfam, že ste mali krásne Vianoce! Príde mi to ako rok 2015 začal len včera. Ale nie, zajtra je posledný deň thoto roku a ja rozmýsľam. Veľa zlých vecí sa udialo, ale som si istá, že dvakrát tak veľa dobrých.
Tiež mávate ten pocit na konci roka, že to bol celkom premárnený? No, ja hej. Ale tentokrát som spravila túto krabičku úspechov (som si celkom istá, že som o tom napísala článok). V podstate som písala každý môj uspech a vložila ho do malej krabičky. A teraz keď mám ten pocit, ju jednoducho otvorím a spavím si také zopakovanie dobrých veci čo sa mi podarilo spraviť. Ak mám byť úprimná, je tam viac vecí než som čakala. Tieto malé veci, pri ktorých som sa cítila štastná mi pripomínajú, že to nebol až tak nezmysluplný rok.
Ale spravím aj predstavzatia tentokrát. Nikdy to nerobím, ale rada by som mala list vecí a potom odfajkovávať na konci roku. Takže, čo chcem spraviť?
(v žiadnom špecifickom poradí :D)
1. viac cestovať
2. opäť sa začať viac učiť angličtinu
3. doslova zosilniť moje telo
4.  prečiťať Conellyho, ale na knihy mám špecialány zoznam
5. robiť viac umenia

Držte mi palce. Každopádne si naozaj verím, že to dokážem. Tak 2016, som na teba pripravená!
~
Hope you had a wonderful Christmas guys! It feels like 2015 has started just yesterday. But no, tomorrow is the last day of this year and I'm thinking. A lot of bad things happend but I'm sure twice as more good things.
Do you also have this kind of feeeling in the end of the year that it's been kind of wasted one? Well, I usually do. But this year I did this box of goals type of thing (I'm pretty sure I wrote an article about it). I basically wrote down my every goal and put it in the small box. And now when I got this feeling I just open it and do little review of good things that happend to me. To be honest, there's more things than I have expected. These little things that made me happy make me feel like it wasn't that wasted year.
But I'll do resolutions as well this year. I never do that but I would like to have a list of things and then just go checked,checked,checked in the end of the enother year. So, what I want to do?
(no paricular order :D)
1. travel more
2. start learning english more again
3. make my body literally storger
4. read Conelly, but I also have a another whole list of books
5.do more art

Cross your fingers for me. However, I really believe myself that I can do that. So 2016, I'm ready for you!

1 komentár:

  1. ja stale akosi nedokazem pochopit, ze uz je rok 2016. tiez mam pocit, ze ta 2015stka bola akasi premarnena a tusim by som si mala zriadit nieco podobne ako ty, nejaku krabicku alebo hocico, kam by som si pisala pekne zazitky a tak. a som si ista, ze by ich tam bolo ovela viac ako si myslim.
    nech sa ti vsetko z tvojho zoznamu podari splnit! maj krasny rok 2016 :)

    OdpovedaťOdstrániť