sobota 16. januára 2016

5 random questions tag

1. 5 pesničiek, ktoré ťa ako prvé napadnú
Soft Cell - Tainted Love, Lisa Stansfield -All around the world, Beatles - We can work it out, Catfish and the bottlemen - Hourglass, Foxes - Amazing

2. Ak by si mala stroj času, kam by si išla?
Najskôr by som si dala malý pokec s Marcom Polom. Potom možno stretnúť Leonarda da Vinciho. Taktiež by sm strávila noc na párty v Paríži v 20-tych rokoch ako v tom filme Polnoc v Paríži. A zastavila by som sa na koncerte Beatles. A ešte niekde pravdepodobne, bolo by nebezpečné dať mi stroj času.
3. Klasický oufit?
Čierne nohavice, biele tričko s minimalisticou čiernou grafikou, čierna kožená bunda, poltopánky.
4.S podpätkami alebo nie?
Podpätky krásne vytvarujú postavu, ale pre mňa sú nepohodlné na nosie, takže asi bez.
5. Mesto alebo dedina?
Mesto. Vyrástla som na dedine a mám rada prírodu, ale myslím, že aj keď sú možno mestá väčšie a s veľa ľuďmi, ľahšie sa tam dá stratiť.

~

1. First 5 songs that come to your mind
Soft Cell - Tainted Love, Lisa Stansfield -All around the world, Beatles - We can work it out, Catfish and the bottlemen - Hourglass, Foxes - Amazing
2. If you had a time machine where would you go?
At firs,t I would have a little chat with Marco Polo. Then maybe meet Leonardo da Vinci. I would also spent night at the party in Paris in 20s like in that movie Midnight in Paris. And stop at the Beatles concert. And probably somewhere else, it would be dangerous to give me time machine.
3. Significant outfit?
Black skinnies, white tee with some minimalistic graphic, black leather jacket and boots.
4. Flats or heels?
Heels make you look great but they are uncomfortable for me to wear so I would say flats.
5. Town or country?
Town. I grew up in country and I love nature but I think cities might be bigger and full of people but easier to get lost in.

2 komentáre:

  1. s tym, ze by bolo nebezpecne dat ti stroj casu mas asi pravdu :D do Pariza by som zasla aj ja a ten film, ktory spominas, sa mi velmi pacil, ale myslim, ze by som sa uspokojila s Parizom tento doby.
    s podpatkami som na tom uplne rovnako. nikdy som si na ne nezvykla, takze teraz je pre mna dost problem dat si ich aj iba do divadla, kde vlastne cely cas sedim. ale obcas sa premozem.
    ja som vyrastla v meste a mam pocit, ze priroda mi celkom aj chyba. rozhodne som zistila, ze asi tak trochu zavidim ludom, ktori vyrastali na dedine, obklopeni horami a prirodou a az neskor sa prestahovali do mesta. pretoze opacne sa na to podla mna dost zle zvyka. neviem, ako by som si teraz dokazala zvyknut na "divocinu".

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Party v Paríži v 20tych rokoch! Pri poslednej otázke by som sa však nevedela rozhodnúť. Žijem v mini meste, takže skoro dedina, je tu blízko príroda, môžem ležať/čítať/.. na dvore, mať psa, ktorý nemusí trpieť v byte... ale zase v meste je kopec akcií, koncertov, výstav, možností na trávenie voľného času. Takže chcem byt vo veľkom meste a neďaleko dom v prírode :D. Som strašne nenáročná ja viem!

    OdpovedaťOdstrániť