sobota 3. októbra 2015

Get fall cozy

Zdravím október! Ak ste náhodou videli môj twitter, tak viete, že mám zlomený malíček. Takže, ahoj. Ale nebojte budem v pohode. Len zranenie z telesnej. :D Mám spraviť toľko vecí do školy, tak som myslela, že skúsim nový systém. 20 minút oddychu a 10 minút oddychu. Ako to ide? Poviem vám, teraz by som sa mala učiť. :D Ale poďme späť k niečomu príjemnejšiemu. Po krátkej zastávke v Ikea, mám pár nových vecí na dekoráciu. Milujem tieto jesenné piatkové večery, pozeranie nových episód Doctor Who, vymienanie dekorácií, pekný šálok teplého čaju a svetlá, pretože vonku je už tma. Doslova môžem cítiť tú útulnosť jesene naokolo. Farby krajiny sa pomaly menia. Vzduch je chladnejší. Hmla padá na mesto. A ja si užívam výhľad v peknej izbe. Minimalistickej a útulnej, v tom škandinávskom štýle. No nie je to pekné? Dúfam, že sa vám páčia fotky a, že vás uvidím zase o týždeň.

~
Hello to October! In case you saw my twitter post you know that my little finger was broken. So, yeah, hello. But don´t you worry, I´ll be fine. Just a P.E injury. :D I have so many things to do for school, so I thought I might try a new system. 20 minuts of resting and 10 minust of studying. How´s it working? I tell, I should be studying right now. :D
But let´s back to something nice. After a small stop in Ikea I have some new things to decorate. I love those autumn friday evenings, watching new Doctor who episodes, changing decorations, nice warm tea and lights because it´s getting dark outside. I can literally feel autumns coziness all around. Colors of country are slowly changing. Air is colder. Fog falls down on the city. And I´m enjoying the view in the nice room. Minimalistic and cozy, in that skandinavian style. Isn´t that pretty?
Hope you like photos and I´ll see in a week.
(first picture credit: pinterest)

4 komentáre:

  1. telesna je hrozny zabijak :D tiez som mala par zraneni, aj ked najcastejsie som bola po telesnej iba obetou neskutocnej svalovice :D
    jesenne vecery su krasne, priroda vonku je krasna, mam chut stale fotit, aj desatkrat ten isty strom, aby z toho bola uplne dokonala fotka :3 dekorovanie izby nie je uplne "my thing", cely rok ju mam rovnaku, ale bavi ma pozerat obrazky krasne vyzdobenych izieb na internete. naozaj krasne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love the minimalist look!

    Stay gold,
    Selftimers
    www.selftimers.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wau, vsetko sa mi to neskutocne paci a tvoj instagram je jeden z najkrajsich, ake sledujem! :)
    a ten obrazok je uzasny, jesen je moje asi najoblubenejsie obdobie.. takze to vsetko chapem :))

    OdpovedaťOdstrániť